Aankoopmakelaar Breda

Tegenwoordig is het voor woningzoekenden vrij eenvoudig om zelf een woning te vinden via woningsites als www.funda.nl. U kunt dan een afspraak maken en het huis bezichtigen. Maar dan begint het pas!

Misschien krijgt u het "juiste gevoel" bij het bekijken van dé droomwoning. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie.

Duidelijke communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject vinden we erg belangrijk. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak.Wij inventariseren graag hoe wij u het beste kunnen helpen bij de aankoop van uw woning.

 

VANAF € 495,- INCL. BTW.

Neem gerust contact met ons op voor eevrijblijvend, persoonlijk gesprek

 

Aankoopmakelaar Breda

Opstellen profiel van uw wensen en financiële mogelijkheden in kaart brengen.

Om gericht voor u op zoek te gaan, wordt uw profiel vastgelegd, worden duidelijke afspraken gemaakt en het aankooptraject toegelicht.

Aankoopmakelaar Breda

Vinden van het juiste woningaanbod en bezichtiging inplannen

Indien u nog geen woning heeft gevonden, gaat de makelaar voor u op zoek. Als u denkt dat de geschikte woning is gevonden, plannen wij voor u de bezichtiging in.

Aankoopmakelaar Breda

Onderzoek doen naar uw droomwoning.

U heeft uw droomhuis gevonden, maar wat nu? Wij onderzoeken of de vraagprijs realistisch is of dat het aan de hoge kant is. Dit is van belang bij het onderhandelen.

Aankoopmakelaar Breda

Onderhandelen over de verkoopprijs.

Nu de vraagprijs realistisch is ingeschat kunnen de onderhandelingen beginnen. Daarbij bespreken we ook de voorwaarden. 

Aankoopmakelaar Breda

Opstellen van de koopovereenkomst.

Het is gelukt. Na de onderhandelingen nemen wij met u het koopcontract door en leggen de juridische termen en bepalingen uit.

Aankoopmakelaar Breda

De hypotheekadviseur helpt u bij het aanvragen van de hypotheek. 

Onze onafhankelijke hypotheekadviseur kan u, tegen een scherp tarief, voorzien van een duidelijk en goed advies. Klik hier voor meer informatie.

Aankoopmakelaar Breda

De overdracht bij de notaris.

Op de dag van de overdracht gaan we samen de woning inspecteren. Als alles akkoord is bevonden gaan we naar de notaris. Wij zijn tevreden als u dat ook bent.

Uw gegevens
* verplichte velden
© 2018 Arsibel
Volg ons op
Powered by EyeMove logo