Cannaertserf 12

4824 GC Breda
Verkocht
€ 259.000 k.k.
78m2 wonen
0m2 perceel
2 slaapkamers
A energielabel

Omschrijving

Voor deze woning is de starterslening eventueel van toepassing. Kijk op de website van de Gemeente Breda voor meer informatie.

Dit royale 3-kamerappartement (type maisonnette) met balkon en berging is gelegen in de kindvriendelijke wijk Kievitsloop. De woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping. Via een overdekte trap is de maisonnette te bereiken.
Scholen, winkelcentrum, openbaar vervoer, station Breda-Prinsenbeek alsmede een ruim aanbod aan sociale voorzieningen zijn op loop-/fietsafstand bereikbaar. De verbinding ten opzichte van het centrum van Breda, het Centraal station Breda en de diverse uitvalswegen zijn uitstekend.

Indeling in hoofdzaken
Via de trapopgang en overdekt entree (balkon) heeft men toegang tot een ruime hal, gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, de meterkast (5 groepen, kookgroep en een aardlekschakelaar), garderobekast waarin het doorstroomapparaat t.b.v. de stadsverwarming is opgesteld, deze wordt gehuurd voor € 25,= per maand. Van uit de hal is de lichte woonkamer te bereiken.

De ruime en lichte woonkamer is voorzien van vloerbedekking en stucwerk wandafwerking. De woonkamer beschikt over een op het oosten gelegen balkon aan de achterzijde. Het balkon biedt ruimte aan een leuke zit zodat je heerlijk kunt genieten van de ochtendzon. Van uit de woonkamer is de keuken te bereiken. De half open keuken heeft een diepe voorraadkast en een moderne keuken uit 2021. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, RVS afzuigkap, hete lucht oven en een vaatwasser, alsmede diverse onder- en bovenkasten.

Middels een open trap in de woonkamer is de tweede verdieping te bereiken. Hier zijn de slaapkamers, badkamer en Ruime inloopkast/ berging gelegen. De ouder slaapkamer heeft een groot Velux dakraam en is voorzien van vloerbedekking en stucwerk wandafwerking en geeft toegang tot een grote inloopkast annex bergruimte. . De tweede slaapkamer heeft een eveneens een groot Velux dakraam, vloerbedekking en stucwerkwandafwerking. De badkamer heeft een royale inloopdouche met regen, handdouche en een massagedouche, verder is er een wastafel en een aansluiting voor de wasmachine.

Op de begane grond is een berging aanwezig welke voorzien is van een ruime bergzolder.

Als koper word je automatisch lid van de vereniging van eigenaren. De servicekosten bedragen thans circa €70,65 per maand. In de servicekosten zijn onder andere de volgende zaken inbegrepen: opstalverzekering en glasverzekering.

– Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
– De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
– Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
– Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Arsibel Makelaardij
geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
– De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Arsibel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
– Deze informatie is door Arsibel Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen
 • Vraagprijs € 259.000 k.k.
 • Status Verkocht
 • Aanvaarding In overleg
Energie
 • Energieklasse A
 • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Grotendeels dubbelglas
 • Verwarming Stadsverwarming
 • Warm water Stadsverwarming
Bouw
 • Bouwjaar 1982
 • Soort bouw Bestaande bouw
Buitenruimte
 • Type buitenruimte(s) Geen tuin
 • Hoofdtuin achterom Nee
Oppervlakte en inhoud
 • Woonoppervlakte 78m2
 • Inhoud 258m3
Indeling
 • Aantal verdiepingen 3
 • Aantal kamers 4
 • Slaapkamers 2
 • Aantal badkamers 1

Locatie en streetview