Kesterenlaan 165

4822 WG Breda
Onder bod
€ 289.000 k.k.
75m2 wonen
0m2 perceel
2 slaapkamers
B energielabel

Omschrijving

Ontdek deze prachtige benedenwoning die klaar is om betrokken te worden, met een royale tuin van maar liefst 18 meter diep en een ruime berging. Deze unieke benedenwoning combineert het comfort van een appartement met een charmante en diepe tuin, compleet met een gezellige en robuuste overkapping en een grote chalet berging geplaatst in 2020.

Ligging en Omgeving
Deze ruime 3-kamerwoning met een open keuken en bijkeuken is gunstig gelegen aan een doorgaande weg in de Haagse Beemden. Op loopafstand bevinden zich winkelcentrum De Berg, diverse scholen, sportfaciliteiten en het station Breda-Prinsenbeek. Bovendien biedt de uitstekende verbinding met het centrale wegennet (A16, A58 en A59) en het bruisende centrum van Breda het beste van beide werelden.

Indeling
Bij binnenkomst tref je een hal met meterkast, gevolgd door de lichte en sfeervolle L-vormige woonkamer met een fraaie eigentijdse laminaatvloer en strakke wandafwerking. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en bijkeuken. De open keuken is in een hoekopstelling geplaatst en middels een lage muur van de woonkamer gescheiden. De keuken beschikt over een brede keramische kookplaat, een grote hete lucht oven, RVS schouwafzuigkap, vaatwasser en koelkast. De bijkeuken biedt toegang tot de tuin.

Vanuit de woonkamer leidt een tussenhal naar de badkamer en een slaapkamer. De ruime ouderslaapkamer, met ongeveer 17 m2, is zowel via de woonkamer als via de tuin bereikbaar en is voorzien van horren. De badkamer, bereikbaar vanuit de tussenhal en de ouderslaapkamer, is uitgerust met een douchehoek, toilet, wastafel en aansluiting voor wasapparatuur. De tweede slaapkamer, met circa 9 m2, beschikt over een pvc-vloer (uit 2020).

Tuin
De achtertuin (ca. 7.50 x 18.00 m.) is gesitueerd op het noordwesten en biedt een prachtige overkapping van bijna 16 m2, vervaardigd uit hoogwaardig Douglashout. De tuin beschikt over diverse terrassen, een gazon en borders met vaste beplantingen. Aan het einde van de tuin bevindt zich een ruime houten chalet berging van bijna 15 m2. De achtertuin is bereikbaar via een achterom en er is voldoende extra parkeergelegenheid naast de tuin.

Bouwkwaliteit
Deze woning is goed geïsoleerd, met hardhouten kozijnen en dubbele beglazing. Ventilatie wordt verzorgd door het dauerlüfting-systeem en centrale afzuiging. Verwarming is aangesloten op het stadsverwarmingsnet en voor warm water is er een gehuurd doorstroomapparaat beschikbaar.

Dit is een kans om comfortabel te wonen in een ruime benedenwoning met een prachtige tuin en alle voorzieningen in de buurt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om deze unieke woning te bezichtigen. Wellicht wordt dit jouw nieuwe thuis!

– Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
– De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
– Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
– Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Arsibel Makelaardij
geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
– De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Arsibel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
– Deze informatie is door Arsibel Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Algemeen
 • Vraagprijs € 289.000 k.k.
 • Status Onder bod
 • Aanvaarding In overleg
Energie
 • Energieklasse B
 • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
 • Verwarming Stadsverwarming
 • Warm water Stadsverwarming
Bouw
 • Bouwjaar 1986
 • Soort bouw Bestaande bouw
Buitenruimte
 • Type buitenruimte(s) Achtertuin, Voortuin
 • Hoofdtuin locatie Noordwest
 • Hoofdtuin breedte 7.5 meter
 • Hoofdtuin lengte 18 meter
 • Hoofdtuin achterom Ja
Oppervlakte en inhoud
 • Woonoppervlakte 75m2
 • Inhoud 299m3
Indeling
 • Aantal verdiepingen 1
 • Aantal kamers 3
 • Slaapkamers 2
 • Aantal badkamers 1

Locatie en streetview