Maria Koijenhof 7

4822 WE Breda
€ 211.000 k.k.
44m2 wonen
0m2 perceel
1 slaapkamers
B energielabel

Omschrijving

Bijzonderheden:
– Ideale starterswoning
– Keurig onderhouden
– Beschikt over een eigen balkon en nog een Frans balkon
– Berging op de begane grond
– De gevels van het gebouw zijn opnieuw gevoegd

Starters opgelet! Ben jij op zoek naar een leuk, instapklaar 2-kamer appartement met vele voorzieningen op fiets en loopafstand? Dan is de Maria Koijenhof 7 wellicht ideaal voor jou!

Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex. Het beschikt over een gezellige woonkamer met een nette keuken, balkon, Frans balkon, slaapkamer en een badkamer. Tevens is er een eigen berging op de begane grond en zijn er voldoende parkeermogelijkheden. In de nabije omgeving zijn er diverse voorzieningen, denk aan scholen, de supermarkt, het NS station, winkelcentrum ”De Berg” en de uitvalswegen. Enthousiast over het appartement? Plan dan nu een afspraak in voor een bezichtiging!

BEGANE GROND
Via de trap aan de buitenzijde bereik je de voordeur van het gezamenlijk portaal, die je toegang geeft tot het appartement gelegen op de tweede woonlaag.

HET APPARTEMENT
Een fijne en gezellige woonkamer met dichte keuken. Op de gehele verdieping ligt een nette laminaatvloer en zijn de wanden voorzien van strak stucwerk. Een deel van de wand is voorzien van behang. In de woonkamer een vaste (opberg)kast met hier de meterkast. De woonkamer beschikt aan de voorzijde over een Frans balkon. Ideaal tijdens warme zomerdagen. De keuken bestaat uit een keukenblok met losse apparatuur. Verder is de keuken uitgerust met meer dan voldoende opbergkasten. Direct achter de keuken is een tussenportaal welke toegang geeft tot de badkamer, aansluiting voor de wasmachine en de slaapkamer. De slaapkamer is ook via de woonkamer te bereiken.

De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en geeft je toegang tot het balkon. De badkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde en is voorzien van wastafel met spiegel, douche en een staand closet.

Het balkon is gelegen op het zuiden.

Als eigenaar word je automatisch lid van de VvE. De bijdrage aan de VvE voor het appartement bedraagt ca. €61,- per maand. Hierin zit o.a. inbegrepen: opstalverzekering.

– Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
– De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
– Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
– Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Arsibel Makelaardij
geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
– De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Arsibel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
– Deze informatie is door Arsibel Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen
 • Vraagprijs € 211.000 k.k.
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding In overleg
Energie
 • Energieklasse B
 • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
 • Verwarming Stadsverwarming
 • Warm water Stadsverwarming
Bouw
 • Bouwjaar 1985
 • Soort bouw Bestaande bouw
Buitenruimte
 • Type buitenruimte(s) Geen tuin
 • Hoofdtuin achterom Nee
Oppervlakte en inhoud
 • Woonoppervlakte 44m2
 • Inhoud 136m3
Indeling
 • Aantal verdiepingen 1
 • Aantal kamers 2
 • Slaapkamers 1
 • Aantal badkamers 1

Locatie en streetview