Noortberghmoeren 81B

4824 JB Breda
Verkocht onder voorbehoud
€ 275.000 k.k.
58 m2 wonen
0 m2 perceel
2 slaapkamers
A energielabel

Omschrijving

Op de tweede verdieping gelegen 3-kamerappartement in de woonwijk “Kievitsloop” van de Haagse Beemden. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig complex, bestaande uit 6 appartementen. Winkelcentrum, openbaar vervoer ( bus stopt bijna voor de deur) alsmede een ruim aanbod aan sociale voorzieningen zijn op loop-/fietsafstand bereikbaar. De verbinding ten opzichte van het centrum van Breda, het centraal station Breda, station Breda-Prinsenbeek en de diverse uitvalswegen is uitstekend.

Het appartement kenmerkt zich door een speelse indeling en een fijn balkon aan de voorzijde, waarvan je lekker kan genieten van de ochtendzon en een fraai uitzicht.

Indeling in hoofdzaken

Begane grond
Op de begane grond bevinden zich de gesloten entree met brievenbussen, bellentableau en trapopgang. De toegangsdeur is middels een intercominstallatie elektrisch te openen. De bergingen bevinden zich aan de zijkant van het complex.

Tweede verdieping
Entree/hal met toegang tot de woonkamer, meterkast badkamer en twee slaapkamers. De aan de voorzijde gelegen sfeervolle en lichte woonkamer heeft een woonkamer van circa 24 m² en biedt toegang tot het fraaie balkon en aan de halfopen keuken aan de achterzijde.

De keuken heeft een praktische indeling en heeft diverse apparatuur zoals: een combimagnetron, keramische kookplaat, afzuigkap en een koelkast. Verder zijn er diverse kasten en laden. Het balkon is circa 4 m² groot en voorzien van fraaie kunststof vlonders. De meterkast is voorzien van een moderne groepenkast, hier is tevens de opstelplaats van het doorstroomapparaat t.b.v. de stadsverwarming, deze is in eigendom. De badkamer is bijna 5 m² en voorzien van toilet, douche, wastafel en aansluitingen voor de wasapparatuur. De slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd en zijn respectievelijk 12 m² en 6 m².

Nagenoeg het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer en een strakke wandafwerking. De kozijnen van het appartement zijn van hardhout met isolerende beglazing.

De servicekosten bedragen: € 143,40 per maand.

Ben je enthousiast geworden over dit appartement maak dan snel een afspraak met één van onze makelaars!

– Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
– De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
– Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
– Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Arsibel Makelaardij
geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
– De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Arsibel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
– Deze informatie is door Arsibel Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen
 • Vraagprijs € 275.000 k.k.
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding In overleg
Energie
 • Energieklasse A
 • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
 • Verwarming Stadsverwarming
 • Warm water Stadsverwarming
Bouw
 • Bouwjaar 1995
 • Soort bouw Bestaande bouw
Buitenruimte
 • Type buitenruimte(s) Geen tuin
Oppervlakte en inhoud
 • Woonoppervlakte 58 m2
 • Inhoud 189 m3
Indeling
 • Aantal verdiepingen 1
 • Aantal kamers 3
 • Slaapkamers 2
 • Aantal badkamers 1

Locatie en streetview