Bieden zonder financieringsvoorbehoud

Laat hier uw gegevens achter en laat ons weten op welk huis u graag een bod uit wilt brengen. Wij helpen u graag opweg!

Risicoloos bieden
Geef in deze velden aan welk huis u op het oog heeft.

Bieden zonder financieringsvoorbehoud

Je kiest voor zekerheid en plaatst een bod op een huis of appartement met de toevoeging van een financieringsvoorbehoud. Dit voorbehoud fungeert als een veiligheidsnet mocht de hypotheek niet worden goedgekeurd.

Bij Arsibel bieden we daarentegen de mogelijkheid aan om zonder financieringsvoorbehoud een bod uit te brengen. De voordelen van het bieden zonder financieringsvoorbehoud omvatten vaak een sterkere positie in de onderhandelingen. Verkopers geven de voorkeur aan kopers die al financieel verzekerd zijn, omdat dit het risico van deal-annulering vermindert. Dit kan vooral gunstig zijn in situaties waarin er meerdere biedingen zijn en verkopers snel willen handelen.

Risico's van bieden zonder financieringsvoorbehoud

Als de koper er niet in slaagt om de benodigde financiering te verkrijgen, kan dit leiden tot het verlies van de aanbetaling en zelfs juridische complicaties. Daarom is het van cruciaal belang dat kopers dit risico volledig begrijpen voordat ze deze stap zetten. Hierin raden wij ook altijd aan om dit goed te overleggen met een financieel adviseur. Wij helpen u hierin ook graag mocht u daar behoefte aan hebben.

Bespreek uw mogelijkheden

Voordat u zomaar een bod uitbrengt zonder financieringsvoorbehoud raden wij altijd aan om zorgvuldig uw opties te bespreken en te overwegen. Kijk naar de financiële mogelijkheden die voorhanden liggen en overleg met uw makelaar of het de juiste strategie is om zonder financieringsvoorbehoud een bod te doen. Heeft u hulp nodig bij deze belangrijke overweging? Bij Arsibel helpen we u graag verder met het kiezen van de juiste strategie om de woning te bemachtigen waar u over droomt. Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden met ons!

Wisa ChhayWisa Chhay
12:41 20 Sep 23
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende service die wij hebben ontvangen van onze makelaar en hypotheekadviseur. Onze ervaring met hen was simpelweg fantastisch en wij zijn buitengewoon tevreden om de volgende redenen:De snelheid waarmee zij te werk zijn gegaan, heeft ons aangenaam verrast. Zij begrijpen hoe cruciaal tijd is in het aan- of verkopen van een huis en hebben laten zien dat zij dit als prioriteit beschouwen.Wat ons echt opviel was hun ongeëvenaarde toewijding. Zelfs tijdens hun eigen welverdiende vakantie waren zij beschikbaar om ons te ondersteunen en vragen te beantwoorden. Dit getuigt van een ongelooflijk professionele houding en een diepgaand begrip van hun vakgebied.Het advies dat zij ons hebben gegeven was van onschatbare waarde. Zij beschikken over een schat aan kennis en hebben ons geholpen om weloverwogen beslissingen te nemen die in ons voordeel werkten.Het feit dat zij altijd bereikbaar waren, zelfs tijdens hun persoonlijke vakantiedagen, is een bewijs van hun ongekende toewijding aan het welzijn van hun klanten.Onze ervaring met Arsibel als makelaar en hypotheekadviseur is niets minder dan uitmuntend. Zij hebben een scherp oog voor detail en zijn uiterst professioneel in hun aanpak. Het hele proces is daardoor vlot en stressvrij verlopen.Wij zijn ongelooflijk dankbaar voor hun buitengewone inzet en wij kunnen met volle overtuiging zeggen dat wij hen ten zeerste zouden aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele makelaar en hypotheekadviseur. Zij hebben niet alleen aan onze verwachtingen voldaan, maar deze zelfs overtroffen. Wij kijken ernaar uit om in de toekomst weer met hen samen te werken!Met vriendelijke groet,W. Chhay
Roel van MeelRoel van Meel
15:35 05 Sep 23
Goede hulp, fijne samenwerking, altijd goed bereikbaar en korte lijntjes met de medewerkers
Karen SmetsKaren Smets
14:12 12 Jun 23
Vakkundig en uitgebreid uitleg gekregen op het kantoor van Arsibel op het Heksenwiel. Ons huis was na anderhalve week verkocht.Wij (een zelfstandige en iemand die sinds een maand nieuw werk had) waren een uitdaging om een hypotheek te verkrijgen, maar dit was toch gelukt mede dankzij Arsibel. Bedankt!
Bakirathan SelliahBakirathan Selliah
10:35 07 Mar 23
Corina van der GiessenCorina van der Giessen
09:22 13 Feb 23
Ook deze keer verliep de samenwerking op een zeer efficiënte respectvolle manier waarbij ieder zich gezien en gehoord heeft gevoeld. Ik raad ieder dit super team aan! Als er problemen zijn staan ze ook voor je klaar.
Patrick NouwenPatrick Nouwen
16:56 06 Feb 23
Voor de tweede keer voor Arsibel gekozen bij de verkoop van onze woning. De professionele en persoonlijke begeleiding van Leonard is naar volle tevredenheid.
js_loader